U bent hier

Wat kunnen wij voor u doen?

Facts[2]Act is een onderzoeksbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het ondersteunen van fabrikanten en retailers in het verbeteren van hun inzichten in markten, concurrenten, retailers, consumenten en shoppers. Op basis van een heldere informatiebehoefte en probleemstelling is Facts[2]Act in staat om daar een concrete invulling aan te geven middels:

• strategische marktanalyse
• market intelligence
• training
• trade marketing
• categorie visie

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beschikbare marktonderzoek informatie binnen de organisatie van de opdrachtgever. Eventueel kan dit worden aangevuld met onderzoek uitgevoerd door Facts[2]Act.

Facts[2]Act werkt nauw samen met diverse gespecialiseerde en gerenommeerde partners in kwalitatief onderzoek, consumer- en retailtracking marktonderzoek en spacemanagement.

Facts[2]Act helpt u graag!

Dit kan middels ad hoc projecten waarbij we specifieke onderzoeksopdrachten en analyses op projectbasis voor u uitvoeren. Daarnaast is het mogelijk om een business partnership aan te gaan waarbij Facts[2]Act gedurende het jaar ondersteuning verleent aan senior management, marketing en sales, middels analyses, presentaties, on-site ondersteuning, besprekingen met retailers en andere activiteiten. Facts[2]Act is vooral actief in de Benelux.